VITAMIN C BALANCING TONER

205.00 

C-vitamiini

  • Tämä kevyt ja virkistävä ratkaisu sisältää yhdistelmän antioksidantteja, kasviöljyjä ja rasvahappoja, jotka tukevat ihosi terveyttä.
  • Kamomilla, levä, vihreä tee ja aloe vera rauhoittavat ihoa hellävaraisesti, kun taas hellävarainen jojoba-, iltahelokki-, purasruoho-, soija- ja tyrniöljyliuos ravitsee ja tasapainottaa tehokkaasti kosteussuojaa.
  • Witch Hazel -infuusio tasoittaa ja pienentää ihohuokosia, ja iho jää sileäksi, virkistyneeksi ja valmiiksi ihonhoitorutiinisi seuraavaan vaiheeseen.
Osasto:

C-vitamiinia tasapainottava kasvovesi

Palauttaa Ph, kutista huokoset ja virkistää. Tämä rauhoittava kasvovesi on täynnä kamomillan, taikapähkinän, vihreän teen ja aloe veran tulehdusta ehkäisevää voimaa. Se palauttaa ihon happo-emässuhteen hellävaraisesti suojatakseen ihon kuivumista ja aknea vastaan, kun taas luonnollinen kasviuutteiden ja antioksidanttien yhdistelmä antaa iholle ravitsemuslisäyksen.

Jopa stressaantuneimmalle ja vaurioituneelle iholle annetaan elintärkeää infuusiota, joka vähentää näkyvästi värjäytymistä, kosteuttaa ja uudistaa ihoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “VITAMIN C BALANCING TONER”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *