2 SYNERGY ANTI-PIGMENTATION CREAM

552.00 

C-vitamiini + E-vitamiini + mediatoni

On aika tasoittaa. Miksi antaa tummille täplille sijansa näillä kauniilla kasvoilla?

  • Kehittyneiden kasvitieteellisten ainesosien innovatiivisella yhdistelmällä valmistettu Bright-Intensive Anti-Pigmentation Cream vaalentaa rumia ruskeita pilkkuja ja värjäytymiä ihon pinnalla.
  • Sisältää voimakasta mineraaliöljyn, alfa-arbutiinin ja kuolleenmeren suolan sekoitusta.
  • Ravitsee ja kosteutettaa sheavoilla, helokki- ja tyrniöljyillä sekä aloe-uutteella. Parantaa aurinkovaurioita ja suojata ihoa ympäristön stressitekijöiltä,
  • Voide on täynnä luonnollisia antioksidanttisia ominaisuuksia, kuten E-vitamiinia, tyrniöljyä ja kapryyli/kapriinin triglyseridiä, jotta saat tasaisemman, kosteutetun ja tasaisemman ihon.
Osasto:

2 Synergy Anti-Pigmentation Cream

Tummat täplät voivat joskus tehdä meistä täysin riippuvaisia meikistä, jopa ihonväristämme, mutta se ei ole aina välttämätöntä. Yhdistämällä oikeat kasviperäiset ainesosat, antioksidantit ja yrttiöljyt voit luonnollisesti vaalentaa tummia läiskiä, parantaa aurinkovaurioita ja paljastaa tasaisemman ihon.

Tämä samettinen voide on täynnä luonnon tehokkaimpia parantavia ja kosteuttavia ainesosia yhdistettynä ylimääräiseen antioksidanttiseen pisteeseen. Kuolleenmeren mineraalien, alfa-arbutiinin ja levän antioksidanttien ja E-vitamiinin yhdistelmä edistää solujen uusiutumista, häivyttää tummia läiskiä ja jopa ihon sävyä. Vaikka karitevoita, helokkiöljyä, tyrni- ja helokkiöljyä sekä aloe-uutetta hoitava yhdistelmä, ravitsee ja kosteuttaa ihoa intensiivisesti.

Jopa stressaantuneimmalle ja vaurioituneelle iholle annetaan elintärkeää infuusiota, joka vähentää näkyvästi värjäytymistä, kosteuttaa ja uudistaa ihoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “2 SYNERGY ANTI-PIGMENTATION CREAM”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *